gasztroblog - lakásétterem - design

greativity

Ha csütörtök, akkor vacsora!

2015. október 25. - szilard.david

Ha netán még nincs ötleted, hogy csütörtök esténként mit egyél, hol egyél, akkor van egy ajánlatom a számodra: az elkövetkező 4 hétben minden csütörtök este vacsorázhatsz a Greativity lakásétteremben! 1500Ft-ért kínálok kétfogásos vacsorákat, az aktuális heti menüt mindig megtalálhatod majd legkésőbb hétfő esténként  a lakásétterem menüpont alatt, illetve facebookon is. Az első héten olaszos hangulatban fog telni az este: a kakukkfüves-gombás rizottót ricottatorta követi karamellizált gyümölccsel, a háttérben pedig olasz kávéházakat idéző kellemes zene szól majd.

Ha kedved támadt egy kellemes csütörtök esti vacsorához, írj üzenetet facebookon, vagy jelentkezz a greativityblog@gmail.com címen. A bejelentkezéshez és a fizetéshez szükséges a YUMMBER nevezetű mobilos alkalmazás is, amelyre itt is regisztrálhattok a neten.

A lakásétteremről és a fizetés mivoltáról minden további infót megtalálsz itt.

Az időpontok:

  • október 29.
  • november 5.
  • november 12.
  • november 19.

Hogy mindig értesülj az aktuális ajánlatokról, kövess facebookon is.

menu1.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://greativity.blog.hu/api/trackback/id/tr178020801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása